Γιώργος Τράγκας: Συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο αντίο

Γιώργος Τράγκας: Συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο αντίο
Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα Eurokinissi

Στον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά πραγματοποιείται η κηδεία του Γιώργου Τράγκα.

Φίλοι και συγγενέις του Γιώργου Τράγκα αποχαιρέτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (16/12) τον γνωστό δημοσιογράφο στον ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Τρίτη χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Στην εκκλησία βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του δημοσιογράφου για να του πουν το τελευταίο αντίο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος εμφανίστηκε στην κηδεία χωρίς να φοράει μάσκα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδεβέλλας. “Ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία. Πίσω από το σκληρό προκλητικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια πολύ τρυφερή και περήφανη ψυχή”, είπε ο ίδιος.

Στην εκκλησία βρισκόταν και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία είχε νοσήσει από κορονοϊό αλλά και τα παιδιά του δημοσιογράφου.

Επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα είναι αντί στεφάνων χρήματα να κατατεθούν στην “Κιβωτό του Κόσμου” ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα