Γιώργος Τράγκας: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρία Καρρά – Όσα δήλωνε παλαιότερα για εκείνη

Γιώργος Τράγκας: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρία Καρρά – Όσα δήλωνε παλαιότερα για εκείνη
Ο Γιώργος Τράγκας και η Μαρία Καρρά STUDIO PANOULIS

Η τρίτη σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, ωστόσο η ίδια δεν νοσηλεύεται σε κανένα νοσοκομείο. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Δύσκολες ώρες περνάει η σύζυγος και οι οικείοι του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12) κατέληξε έπειτα από επιπλοκές του κορονοϊού και ενώ βρισκόταν διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝΑ Σωτηρία από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Όπως είχε γίνει γνωστό και η σύζυγός του 72χρονου δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά νοσεί με κορονοϊό ωστόσο η ίδια δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και βρίσκεται με ήπια συμπτώματα Covid-19 σε καραντίνα στο σπίτι της.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Πάρις Κουρτζίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί και δεν ήταν αρνητής, όπως έχει ειπωθεί, αλλά “έδινε μάχη με τον εαυτό του, την ψυχολογία του, τις φοβίες του, γιατί ήξερε ότι όπως και να χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο κι αν είναι, έχουν γραφτεί πολλά και από ειδικούς, σε ένα βαθμό θα τον προστατεύσει. Έδινε μάχη με τον εαυτό του. Είχε δημιουργηθεί μια φοβία από μια αλλεργία που είχε. Δεν ήταν αντιεμβολιαστής. Ανησυχούσε για το τι είδους εμβόλιο ήταν, δεν έλεγε επ’ ουδενί να μην το κάνει κάποιος, αντιθέτως έλεγε να το κάνει κάποιος με τη βούλησή του”.

“Η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά είνα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα. Είναι συντετριμμένοι. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει η σύζυγός του, με το ζόρι θα κάνουν όσα πρέπει να κάνουν”, δήλωσε ο κ. Κουρτζίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Γιώργος Τράγκας: “Ήμουν γυναικάς αλλά σταμάτησα όταν γνώρισα τη Μαρία Καρρά”

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και την τρίτη σύζυγό του Μαρία Καρρά, με την οποία μάλιστα όπως είχε δηλώσει, παντρεύτηκαν τρεις φορές.

Η Μαρία Καρρά βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Τράγκα τα τελευταία 22 χρόνια και οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, ενώ τον Απρίλιο του 2019 ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας.

“Ήμουν γυναικάς αλλά σταμάτησα όταν γνώρισα τη Μαρία Καρρά. είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές”, είχε δηλώσει, ενώ το ζευγάρι είχε γνωριστεί όταν η Μαρία Καρρά ως δημοσιογράφος είχε απευθυνθεί στον Γιώργο Τράγκα, ζητώντας του δουλειά.

“Ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής. Μου άρεσε πάρα πολύ, δε με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το γεγονός ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα ‘γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα και την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι;’ Και μου είχε πει ‘είστε τρελός κύριε'”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα