Γλυκά Νερά: Η πρώτη εικόνα του συζυγοκτόνου από τις φυλακές – Τα καρέ από το κελί του

Γλυκά Νερά: Η πρώτη εικόνα του συζυγοκτόνου από τις φυλακές – Τα καρέ από το κελί του
Απολογήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για τη δολοφονία της συζύγου του Eurokinissi

Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τον 32χρονο πιλότου στις φυλακές Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια του προαυλισμού του. Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του κελιού του.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού κρατείται ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Την πρώτη του εικόνα μέσα από το σωφρονιστικό ίδρυμα στη δημοσιότητα το Star, όπου φαίνεται ο ίδιος πίσω από τα συρματοπλέγματα, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του.

Συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά στέκεται κάτω από ένα υπόστεγο και φοράει ένα μπλε σορτς και μία γκρι μπλούζα, ενώ φαίνεται να συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος είναι “σαν να βρίσκεται στο σπίτι του”. Μοιάζει αρκετά άνετος και ενώ στην αρχή δεν μιλούσε καθόλου, ενώ πλέον έχει αρχίσει να έχει επικοινωνία με μερικούς από τους συγκρατούμενούς του.

Φέρεται μάλιστα να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα και βρίσκεται στο ίδιο κελί.

Παράλληλα, το Mega εξασφάλισε και μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες από το εσωτερικό του κελιού του 32χρονου στον Κορυδαλλό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα