Γλυκά Νερά: “Πάγωσε” η Αλόννησος με την ομολογία του 32χρονου – Τι λένε οι κάτοικοι

Γλυκά Νερά: “Πάγωσε” η Αλόννησος με την ομολογία του 32χρονου – Τι λένε οι κάτοικοι
O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται σε εισαγγελέα και ανακριτή EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 32χρονος συντοπίτης τους ομολόγησε τελικά ότι διέπραξε ο ίδιος τελικά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν - "Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη".

Μετά την ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, οι κάτοικοι της Αλοννήσου μιλούν για το φριχτό έγκλημα, για τις δύο οικογένειες αλλά και τον ίδιο τον δράστη.

“Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο”, λέει ο Γιάννης Τσώλης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος, στην κάμερα του MEGA.

Οι κάτοικοι του νησιού δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη των γεγονότων, καθώς πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για μια κακή φάρσα ή μια απόπειρα της αστυνομίας να προστατεύσουν τον 32χρονο ώστε να βρεθεί ο “πραγματικός” δράστης.

“Μας έχουν βγάλει εκτός, δεν ξέρουμε τι να πούμε και ευχόμαστε να μην είναι και αλήθεια αυτά που ακούσαμε” δήλωσε κάτοικος του νησιού.

Τι λένε στη γειτονιά του πιλότου στην Αγία Παρασκευή

Στο πατρικό σπίτι του 32χρονου στην Αγία παρασκευή, δεν μιλά κανείς για το αδιανόητο έγκλημα. Η οικογένεια του πιλότου δεν έχει βγει από το διαμέρισμα καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, ενώ δηλώνουν ότι ιδιαίτερη εντύπωση τους έκαναν τα λόγια του 32χρονου προς την μητέρα της 20χρονης Καρολάιν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version