Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τη γυναικοκτονία – Οι αντιδράσεις στα social media

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τη γυναικοκτονία – Οι αντιδράσεις στα social media
Ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος instagram

Οι χρήστες των social media ζητούν Δικαιοσύνη για την Καρολάιν, ενώ τα μηνύματα οργής στους διαδικτυακούς λογαριασμούς του καθ’ ομολογία δολοφόνου είναι αμέτρητα.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις τραγικές εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο πιλότο σύζυγό της, ο οποίος επί περίπου 40 ημέρες έπαιζε θέατρο, προσποιούμενος ότι είναι συντετριμμένος με το χαμό της 20χρονης.

Μέχρι σήμερα ο ίδιος μιλούσε για ληστεία, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και το ενός έτους βρέφος στην πλοκή της υπόθεσης.

Λίγες ώρες πριν οδηγηθεί από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε τη μητέρα της 20χρονης και της έλεγε πως μεταβαίνει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο δολοφόνο.

Οι εξηγήσεις του γυναικοκτόνου δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και μετά από τις πιέσεις, αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν ομολόγησε μέχρι σήμερα, ο πιλότος απάντησε ότι το έκανε για το παιδί του, του οποίου τη μητέρα ο ίδιος έπνιξε με τα χέρια του.

Σφοδρές αντιδράσεις

Η στάση του δολοφόνου έχει εξοργίσει την ελληνική κοινωνία και οι χρήστες των social media ζητούν Δικαιοσύνη για την Καρολάιν, ενώ τα μηνύματα οργής στους διαδικτυακούς λογαριασμούς του καθ’ ομολογία δολοφόνου είναι αμέτρητα.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτω από φωτογραφία που έχει αναρτήσει με την Καρολάιν, που ο ίδιος έγραψε πριν λίγες εβδομάδες “Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου”, η οργή του κόσμου είναι τεράστια.

Την ίδια ώρα, η πολύκροτη υπόθεση απασχόλησε εκτενώς τον βρετανικό Τύπο, εξαιτίας τόσο της ειδεχθούς φύσης του εγκλήματος αλλά και της βρετανικής καταγωγής της άτυχης 20χρονης.

Γλυκά Νερά: Οργισμένα σχόλια στο Instagram του γυναικοκτόνου

Γλυκά Νερά: Οι αντιδράσεις στο Twitter για τη γυναικοκτονία

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα