Γλυκά Νερά: Όσα έλεγε ο σύζυγος της Καρολάιν μπροστά στις κάμερες

Γλυκά Νερά: Όσα έλεγε ο σύζυγος της Καρολάιν μπροστά στις κάμερες
Caption / Glomex, Star

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα για τα οποία ο πιλότος δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις.

Για νέα κατάθεση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, η δολοφονία της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Από το πρωί είχε διαρρεύσει η είδηση πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά,  ενώ τις τελευταίες ώρες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος δεν έχει καταφέρει να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα στοιχεία αυτά.

Η τελευταία φορά που ο 32χρονος πιλότος είχε περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν την Τετάρτη 9 Ιουνίου, προκειμένου να καταθέσει για την ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου που συμβούλευε την άτυχη Καρολάιν και η οποία έχει βρεθεί στο προσκήνιο για την ιδιότητά και την κατάρτισή της.

Οι αστυνομικοί, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι που είχε μοιραστεί η 20χρονη, που με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Ο 32χρονος στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι η κατάθεση αυτή, όπως και ότι άλλο δημοσιεύεται, είναι στοιχεία τα οποία έχουν ήδη εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς και απλώς δημοσιεύονται ώστε να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα και να μην ξεχαστεί.

“Ότι ευρήματα ακούτε σαν είδηση είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να πιαστεί από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να πουλάει. Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση”, δήλωσε.

“Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το ρεπορτάζ τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς”, είπε.

Σύζυγος Καρολάιν: Τι έχει δηλώσει έως τώρα

Από την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία μέχρι σήμερα, ο 32χρονος πιλότος έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα μέσα ενημέρωσης και ήταν συνεργάσιμος στο να προχωρήσει σε δηλώσεις.  Το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 11 Μαϊου. Στην κατάθεση του ο 32χρονος ανέφερε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν. Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή, όπως κατέθεσε, να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Το επικρατέστερο σενάριο ήταν πως οι τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία από το μικρό παράθυρο του μπάνιου στο υπόγειο και αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας τον 32χρονο, στη συνέχεια τον έδεσαν, ενώ τη 20χρονη σύζυγό του και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, την σκότωσαν, με ασφυκτικό θάνατο μπροστά στο μωρό τους.

Την ίδια ημέρα, ο σύζυγος της Καρολάιν σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ανέφερε πως είχε υποδείξει στους ληστές, τους οποίους επικήρυξε η κυβέρνηση με το ποσό των 300.000 ευρώ, το σημείο με τα χρήματα, παρόλα αυτά δολοφόνησαν άγρια τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, οι διαρρήκτες, όπως είπε, άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον δεμένο. Κατά την εισβολή τους στην οικία, οι δράστες φέρονται να είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν στα κάγκελα της περίφραξης.

“Δεν περιγράφεται, σε κανέναν μην τύχει. Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δυο ημέρες μετά, στις 13 Μαΐου, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της τραγωδίας, ο 32χρονος πιλότος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας, τονίζοντας πως συνειδητοποίησε πως η γυναίκα του δεν ήταν στη ζωή, όταν μίλησε με την αστυνομία, η οποία ήρθε και τον έλυσε, ενώ υποστήριξε πως η αστυνομία είναι σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του.

“Μας έδεσαν, ενώ τους είχαμε πει πού είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά… Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή, όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν.. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Έχουμε πάρει αγάπη από τον κόσμο, όποιος γνωρίζει κάτι, θα μιλήσει”, δήλωσε ο 32χρονος.

Στις 14 Μαΐου, κατά την κηδεία της τραγικής νεαρής μητέρας, ο 32χρονος εμφανίστηκε συντετριμμένος.  “Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της” ανέφερε στον σπαρακτικό επικήδειο λόγο του ο 32χρονος πιλότος, αποχαιρετώντας την αγαπημένη του σύζυγο που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Στην κηδεία της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο παρευρέθηκε πλήθος ανθρώπων, ενώ τόσο ο σύζυγός της και η μητέρα της, ως τραγικές φιγούρες, προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο ένας στον άλλο.

“Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε” είπε ο 32χρονος στον σπαρακτικό επικήδειο λόγο του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα