Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν
Glomex

H ψυχολόγος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για να διαπιστωθεί εάν έχει πτυχίο και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (08/06) η ψυχολόγος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, η παρουσία της ψυχολόγου στη ΓΑΔΑ δεν αφορά την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και για αυτό τον λόγο δεν εξετάζεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολόγος προσκόμισε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποδεικνύονταςι ότι νομίμως εργάζεται ως ψυχολόγος. Συγκεκριμένα, η άδεια που προσκόμισε από το Επιμελητήριο αφορά το κέντρο που λειτουργούσε και είναι καθ’ όλα νόμιμη. Έχει νομιμοποιητικά έγγραφα, δηλωμένα στο Επιμελητήριο με ΑΦΜ.

Υπενθυμίζεται, πως η ψυχολόγος Ελένη Μυλωνοπούλου μετά από όσα κατέθεσε στην αστυνομία, έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την προσωπική ζωή της Καρολάϊν, τις συνεδρίες τους αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων που, θεωρώντας πως παραβίασε το ιατρικό απόρρητο, ζήτησε εντός δύο ημερών να προσκομίσει εάν έχει, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους. Σημειώνεται πως η διορία προς την κ. Μυλωνοπούλου έχει παρέλθει.

Από την πλευρά της, η κα Μυλωνοπούλου διαμηνύει πως είναι “κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας – κλινικός υπνοθεραπευτής” και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Ακόμα, στο βιογραφικό της σημείωμα, υπογραμμίζει πως στο ιδιωτικό της γραφείο εφαρμόζεται “Κλινική και Θεραπευτική Ύπνωση και Τοκετός Hypnobirthing, με ύπνωση, χαλάρωση και αναπνοές που εξασφαλίζουν έναν ευτυχισμένο και χωρίς άγχος τοκετό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα