Γλυκά Νερά: Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού

Γλυκά Νερά: Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας αναμένεται τη Δευτέρα από την Εισαγγελία Ανηλίκων. Τι ζητούν οι δύο οικογένειες.

Την Δευτέρα αναμένεται να βγει η προσωρινή απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κρόουτς.

Η οικογένεια του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών ζητά την από κοινού επιμέλεια, με τους γονείς της Καρολάιν να κάνουν αίτηση για αποκλειστική επιμέλεια του μωρού, το οποίο ο 32χρονος πιλότος τοποθέτησε πάνω στη νεκρή του μητέρα μετά τη δολοφονία, όταν σκηνοθετούσε το σκηνικό της ληστείας.

Σημειώνεται ότι στην διεκδίκηση της αποκλειστικής επιμέλειας του βρέφους, οι συγγενείς της 20χρονης Καρολάιν δεν αποκλείουν τους άλλους παππούδες από το να βλέπουν το εγγόνι τους επισκεπτόμενοι την Αλόννησο. Όπως

“Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει η παραμικρή σκέψη να αποκοπεί αυτό το παιδί από τους παππούδες, από τους γονείς δηλαδή του δράστη, οι οποίοι θα μπορούν να έρχονται και να το βλέπουν όποτε θέλουν. Αυτό είναι προϋπόθεση για την ψυχική ισορροπία του παιδιά. Ρωτήσαμε ειδικούς και μας είπαν ότι το παιδί θα πρέπει αφενός μεν να αποκτήσει μία σταθερή βάση, αφετέρου δε θα πρέπει να αποκτήσει ένα πρόσωπο αναφοράς, υποκατάστατο της μητέρας”, δηλώνει ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας αναμένεται τη Δευτέρα (28/06) από την Εισαγγελία Ανηλίκων.

Οι εκθέσεις των αρμόδιων κοινωνικών λειτουργών, οι αιτήσεις των δύο οικογενειών αλλά και όλα τα πρόσθετα έγγραφα έχουν κατατεθεί στους αρμόδιους εισαγγελείς, οι οποίοι αναμένεται να εκδώσουν διάταξη για το που θα μείνει για τους επόμενους λίγους μήνες το βρέφος, έως ότου τουλάχιστον αποφανθεί ο δικαστής οικογενειακού δικαίου για μια πιο μόνιμη ρύθμιση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα