Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο δολοφόνος παραμένει κρεμασμένος στα βράχια

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο δολοφόνος παραμένει κρεμασμένος στα βράχια
cretapost.gr

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία προκειμένου ο 54χρονος ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του, να πειστεί να παραδοθεί. Απειλεί εδώ και ώρες να αυτοκτονήσει.

Σε βράχο, απ ‘ όπου απειλεί να πέσει παραμένει από νωρίς το πρωί ο 54χρονος ο οποίος σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του στην Ιεράπετρα.  Στο σημείο βρίσκονται και τα παιδιά του, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται να έρχονται στο φως στοιχεία για το έγκλημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive.gr ο 54χρονος είχε εκτοξεύσει απειλές σε βάρος της πρώην συζύγου του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι που βρισκόταν πολύ καιρό σε διάσταση είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων 25 χρόνων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πρόκειται για άλλη μία γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έγινε το πρωί της Παρασκευής.

Ο 54χρονος άντρας δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Περιστερά Ιεράπετρας Λασιθίου.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά ενώ το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν αρκετά τεταμένες.

Ο 54χρονος, οργισμένος με την απόφαση της να παραμείνουν σε διάσταση, πήρε την μοτοσικλέτα του και μετέβη στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου η 48χρονη είχε δοκιμαστικό για να προσληφθεί και της επιτέθηκε.

Ο θάνατός της προήλθε από απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του κύκλου του δράστη, ο 54χρονος είχε προειδοποιήσει ότι θα την σκότωνε.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το έγκλημα αποκλείστηκε ενώ έσπευσε άμεσα ο ιατροδικαστής. Η έρευνα βρίσκεται σε έξελιξη και γίνεται η λήψη καταθέσεων για να διαπιστώσουν οι Αρχές το ιστορικό που υπήρχε μεταξύ τους και αν είχαν προηγηθεί πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Η διευθύντρια των ενοικιαζόμενων δωματίων ανέφερε: “Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει “Πού είναι η …; Τί της έκανες;” και της απαντά “Είχαμε προηγούμενα” και φεύγει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα