Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, 27 μέρες από τη λήξη της απεργίας πείνας και αφού ανέκτησε τις δυνάμεις του, μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού.

Στο κελί του στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας 27 μέρες από την στιγμή που σταμάτησε την απεργία πείνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά τη δήλωση του για τερματισμό της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου είχε παραμείνει για περισσότερους από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος σε απλό θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο της Λαμίας απ όπου σήμερα το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, ο οποίος έκανε την εξής ανάρτηση στα social media: "Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Αν και οι γιατροί έχουν δώσει σαφή οδηγία για μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης, ή φυλακή με νοσοκομείο 248. Ακόμη ένα παράσημο στο στήθος σου· στο πρόσωπό σου ακόμη μια ρυτίδα. Γ. Ρίτσος - «Μονόχορδα»".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημήτρης Κουφοντίνας, Φυλακές, Λαμία, Έκτορας Κουφοντίνας
SHARE:

24Media Network