Η απολογία Κασιδιάρη στο NEWS 247: "Παράνομη και αντισυνταγματική πράξη ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης"

Οι βουλευτές της "Χρυσής Αυγής" Νίκος Μίχος και Ηλίας Κασιδιάρης, έπειτα αό τις συμπληρωματικές τους απολογίες στις ανακρίτριες για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Οι βουλευτές της "Χρυσής Αυγής" Νίκος Μίχος και Ηλίας Κασιδιάρης, έπειτα αό τις συμπληρωματικές τους απολογίες στις ανακρίτριες για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώπιον των ανακριτριών, για τις κατηγορίες της κατοχής πυροβόλων όπλων με σκοπό τον παράνομο ανεφοδιασμό της Χρυσής Αυγής

Ενώπιον των ανακριτριών παρουσιάστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, την Πέμπτη, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις ήδη απαγγελθείσες σε αυτόν κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της διεύθυνσης αυτής, καθώς και της κατοχής πυροβόλων όπλων, με σκοπό τον ανεφοδιασμό της Χρυσής Αυγής.

"Θεωρώ τον χαρακτηρισμό του κόμματος Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, όπως έχω αναγνώσει στην κλήση που έλαβα, καθώς και σε πολλά σημεία της δικογραφίας, ως πράξη παράνομη, αντισυνταγματική καθώς και προσβάλλουσα τις 540.000 των ψηφοφόρων του κόμματος και εμένα προσωπικά, ως βουλευτή και εκπρόσωπο του ελληνικού λαού", δήλωσε συγκεκριμένα.

"Θεωρώ επίσης τις αποδιδόμενες εν γένει κατηγορίες προσβάλλουσες την προσωπικότητά μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου", πρόσθεσε.

Εν συνεχεία, προανήγγειλε την κατάθεση, εντός ημερών, του σχετικού αποσπάσματος των πρακτικών της Βουλής όπου και κατήγγειλε την εν λόγω ενέργεια, "του χαρακτηρισμού του κόμματος ως εγκληματική οργάνωση", που αντιβαίνει όπως υποστήριξε, "σε βασικές διατάξεις του Συντάγματος".

Η απολογία Κασιδιάρη στο NEWS 247:
Η απολογία Κασιδιάρη στο NEWS 247:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα έλαβαν οι βουλευτές της ΧΑ Ν. Μίχος και Ηλ. Κασιδιάρης

Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες για Κασιδιάρη και Μίχο

SHARE:

24Media Network