Η χήρα του καπετάνιου λέει τώρα ότι ουδέποτε ομολόγησε τον φόνο του

Η χήρα του καπετάνιου λέει τώρα ότι ουδέποτε ομολόγησε τον φόνο του
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ Η ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

''Δεν τον σκότωσα εγώ και ουδέποτε ομολόγησα'' ισχυρίζεται τώρα η Δήμητρα Βούλγαρη η οποία κατηγορείται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο σκότωσε με δυο σφαίρες τον 42χρονο σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Η Δήμητρα Βούλγαρη που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνη τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής μέσα από τη φυλακή, λέει χαρακτηριστικά:

“Δεν σκότωσα εγώ τον άντρα μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το παιδί μου χωρίς τον πατέρα του. Τον Θανάση τον αγαπούσα”.

Προσθέτει μάλιστα πως δεν ομολόγησε τη δολοφονία στην αστυνομία μετά τη σύλληψη της. 

“Δεν ομολόγησα ποτέ στην αστυνομία το έγκλημα που μου χρεώνεται.

Δεν το έκανα εγώ. Με την οικογένεια του Θανάση δεν έχουμε διαφορές. Θέλουμε να βρεθούν οι πραγματικοί δολοφόνοι του άντρα μου”.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της, Βασίλης Ρομποτής, υποστηρίζει ότι είναι κατασκευασμένα τα στοιχεία που επικαλείται η Αστυνομία και τονίζει πως από τη στιγμή που η πελάτισσά του, δεν υπέγραψε την απολογία, “ό,τι γράφτηκε δεν είναι αληθές. Πρόκειται για συρραφή στοιχείων. Η εισαγγελέας απουσίαζε”.

Το θρίλερ θανάτου του 42χρονου πρώην ναυτικού ξεκίνησε όταν στις 8 Δεκεμβρίου 2014 εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Το θύμα είχε δύο τραύματα από περίστροφο, που βρέθηκε δίπλα του, στο αριστερό μέρος του θώρακα και το κεφάλι.

Από εκείνη τη στιγμή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη κρίθηκε προφυλακιστέα την Πέμπτη, για τη δολοφονία του συζύγου της, στην Κοιλάδα Αργολίδας τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα που πάντως αρχικά ομολόγησε στην αστυνομία και είπε ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι, τη στιγμή που ο καπετάνιος έπεσε νεκρός.

Η 38χρονη υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς όπως είπε επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Ο νέος δικηγόρος της πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι “η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν”, ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα