Η Μπέττυ Μπαζιάνα παρακολούθησε μαζί με τους γιους της την παράσταση “Η Απολογία της Μαρί Κιουρί”

Η Μπέττυ Μπαζιάνα παρακολούθησε μαζί με τους γιους της την παράσταση “Η Απολογία της Μαρί Κιουρί”
Thomas Zikos

Μαζί με τους γιους της επέλεξε να δει την παράσταση "Η Απολογία της Μαρί Κιουρί", η Μπέττυ Μπαζιάνα. Η ιστορία αφορά ακόμη και σήμερα τις γυναίκες καθώς τα έμφυλα ζητήματα βρίσκονται στην επικαιρότητα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Την παράσταση “Η Απολογία της Μαρί Κιουρί” παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου, η Μπέττυ Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τους γιους τους βρέθηκαν στο θέατρο Αποθήκη όπου για 4η σεζόν παρουσιάζεται το θεατρικό έργο της Ευσταθίας με την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο ρόλο της Μαρί Κιουρί.

Thomas Zikos

 

Η Μαρί στο εδώλιο, σε μια συνθήκη κατάφωρης αδικίας, ξετυλίγει με συγκίνηση και ένταση τη δική της προσωπική ιστορία αποδεικνύοντας πως ο δρόμος των ιδεολόγων του πλανήτη, ειδικά των γυναικών, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μια γυναίκα, που ήδη, στις αρχές του περασμένου αιώνα, προσπάθησε να απαλλαγεί από τα στερεότυπα που η κοινωνία θέλησε για εκείνη.

Thomas Zikos

 

Μια ιστορία, η οποία αφορά ακόμη και σήμερα τις γυναίκες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη καθώς τα έμφυλα ζητήματα βρίσκονται στην επικαιρότητα με δραματικό τρόπο.

Thomas Zikos

 

Το γεγονός ότι η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση αυτή μαζί με τους δύο γιους της, επιβεβαιώνει την αγάπη της για την επιστήμη και την πεποίθησή της πως ο σεβασμός στα δικαιώματα των γυναικών ξεκινά από την διαπαιδαγώγηση και τη γνώση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα