Η θερμοκρασία νίκησε το lockdown – Βόλτα και βουτιές στις παραλίες της Αττικής

Η θερμοκρασία νίκησε το lockdown – Βόλτα και βουτιές στις παραλίες της Αττικής

Πλήθος κόσμου σε Φλοίσβο και Καβούρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας να στέλνει τους Αθηναίους στις παραλίες. Οι πιο τολμηροί βούτηξαν.

Εικόνες που κάθε άλλο πάρά lockdown θυμίζουν αλλά ούτε και Γενάρη μήνα παρατηρούνται από το πρωί του Σαββάτου στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Με την άνοδο της θερμοκρασίας να έχει προβλεφθεί από τις προηγούμενες ημέρες και να είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, φαίνεται πως οι Αθηναίοι είχαν σημαδέψει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, περιμένοντας τις ιδανικές συνθήκες για μία έξοδο που θυμίζει καλοκαίρι.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σε Φλοίσβο και Καβούρι, με αρκετούς να επιλέγουν το περπάτημα, άλλους το ποδήλατο και τους πιο τολμηρούς να επιλέγουν τη βουτιά. Τι κι αν ο μήνας γράφει 9/1, οι υψηλές θερμοκρασίες που έφτασαν ακόμη και τους 20 βαθμούς, έδωσαν σε πολλούς την ευκαιρία για κολύμπι ή ηλιοθεραπεία.

Αν και, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εφαρμογή βρίσκεται για όλο το Σαββατοκύριακο το σχέδιο “Αλκυονίδες”, με σκοπό να αποφευχθούν οι συναθροίσεις και ο συγχρωτισμός, ο κόσμος δεν δίστασε να βγει στους παραλιακούς δρόμους, να περπατήσει, να πιει καφέ στο χέρι, να κάνει σερφ ή να κολυμπήσει, ή έστω να απολαύσει την καλοκαιρία και τη θέα της θάλασσας.

Να θυμίσουμε πάντως, ότι οι εικόνες που προκάλεσαν τον μεγαλύτερο προβληματισμό εκτυλίχθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου υπήρξε πολυκοσμία αλλά και μη τήρηση των μέτρων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα