Ιανός: Με λεωφορείο το Λιανοκλάδι-Λάρισα για όσους ταξιδεύουν με τρένο

Ιανός: Με λεωφορείο το Λιανοκλάδι-Λάρισα για όσους ταξιδεύουν με τρένο

Νέα ανακοίνωση της TrainOse για τη διακοπή της λειτουργίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα λόγω λόγω "Ιανού". Προβλήματα στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας.

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η σιδηροδρομική υποδομή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του “Ιανού” που έχουν πλήξει την κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία οδηγώντας έτσι σε διακοπή της λειτουργίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα από την Παρασκευή, όταν και καταργήθηκαν όλες οι αμαξοστοιχίες της.

Με νέα ανακοίνωσή της, η TrainOse αναφέρει ότι δεν έχει ακόμη δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των ζημιών, ενώ ενημερώνει πως ενεργοποιείται λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας για όσους είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν με τρένο.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της υποδομής.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα