Ιανός: Χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ιανός: Χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα – Μπράλος – Λιανοκλάδι LamiaReport

Εκτός λειτουργίας η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η TrainOse

Την διακοπή της λειτουργίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, λόγω της κακοκαιρίας “Ιανός” που πλήττει την χώρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η TrainOse.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, καταργούνται όλες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ενώ η αμαξοστοιχία 56 επιστρέφει στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 στην Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία, η σιδηροδρομική γραμμή είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και ήταν απροσπέλαστη, εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων πριν την σήραγγα Όθρυος.

Διακόπτονται και το Σάββατο τα πρωινά δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο τα πρώτα πρωινά δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε ο “Ιανός” στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με νεότερη ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταργούνται υποχρεωτικά και οι πρωινές αμαξοστοιχίες του Σαββάτου 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) καθώς επίσης και η αμαξοστοιχία 884 ( Αθήνα Καλαμπάκα).u000b

Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος, έχει υποστεί από νωρίς το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα