Ιδού η ελληνική πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ

Ιδού η ελληνική πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ

Ο διαγωνισμός Durex Loveville ολοκληρώθηκε. Δείτε ποια ελληνική πόλη κέρδισε

Για πολλούς ήταν έκπληξη – για κάποιους άλλους όχι: Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

Το Ηράκλειο είχε από νωρίς δείξει τα «δόντια» του καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή - ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού. 13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε το top 3 με τη Λάρισα στη 2 θέση και την Αθήνα στην 3.

Το Ηράκλειο θα γιορτάσει τη νίκη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Ένα μοναδικό Durex party με πολλές, απρόσμενες sexy εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες!

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα

2 Λάρισα, Ελλάδα

3 Αθήνα, Ελλάδα

4 Λευκωσία, Κύπρος

5 Βουκουρέστι, Ρουμανία

6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

7 Πάτρα, Ελλάδα

8 Κωστάντζα, Ρουμανία

9 Κλουζ, Ρουμανία

10 Ιάσιο, Ρουμανία

11 Σόφια, Βουλγαρία

12 Βελιγράδι, Σερβία

13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή! Ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ( www.facebook.com/DurexGreece ) καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

Το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.

Παράλληλα, για να βοηθήσει τους fans να συμβάλλουν στην προσπάθεια ακόμα και αν δεν έχουν ταίρι, η εφαρμογή chat&hook up στο Facebook, έδωσε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και αξέχαστες βραδιές. Επιπλέον, οι fans του Durex στο Facebοok που στοιχημάτισαν για την νικήτρια πόλη, μπήκαν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην νικήτρια πόλη και στο Durex party μαζί με πολλά Durex δώρα.

Ο διαγωνισμός Durex Loveville ολοκληρώθηκε και το ασφαλές σεξ αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος νικητής!

Mείνετε συντονισμένοι: Το Ηράκλειο θα γιορτάσει με ένα μεγάλο παρτυ και είστε όλοι καλεσμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Durex στο Facebook: www.facebook.com/DurexGreece και στο www.durexloveville.com

SHARE:

24Media Network