Ηγουμενίτσα: Το "παράπονο" της δεκάχρονης και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ηγουμενίτσα: Το "παράπονο" της δεκάχρονης και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
SHUTTERSTOCK

Μια δεκάχρονη μαθήτρια, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλια και το πάρτυ της σε συνθήκες πανδημίας

Μια δεκάχρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό της χώρας, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της, σύμφωνα με την ert.gr:

"Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια", έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της.

ADVERTISING

Και συνέχισε απαριθμώντας, όσα της στέρησε ο κορονοϊός και σαν γνήσια Ηπειρώτισσα δεν παρέλειψε τα πανηγύρια του καλοκαιριού:
«Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Ηγουμενίτσα: Το
Το γράμμα που έστειλε η μικρή στον πρωθυπουργό ERT.GR

Η επιστολή της δεκάχρονης, ταχυδρομήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και η χειρόγραφη απάντηση από τον Πρωθυπουργό έφτασε με συστημένη επιστολή, στο σπίτι της μικρής στην Ηγουμενίτσα:

"Αγαπητή μου…
Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων", της γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ηγουμενίτσα: Το
Ηγουμενίτσα: Το "παράπονο" της δεκάχρονης και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ERT.GR

Μπορεί η μικρή να έχασε το πάρτι γενεθλίων, αλλά εισέπραξε πρωθυπουργικές ευχές.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Lockdown, Κορονοϊός, Covid-19, Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network