Ηλεία: 34χρονος ζητά τη βοήθεια του κόσμου, για να μεγαλώσει τα παιδιά του

Ηλεία: 34χρονος ζητά τη βοήθεια του κόσμου, για να μεγαλώσει τα παιδιά του

Στον κόσμο στρέφεται ένας νέος άνδρας από την Ηλεία, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν ζει μόνο με το επίδομα της Πρόνοιας

Ανήμπορος να εργασθεί εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει είναι ένας 34χρονος από την περιοχή της Ηλείας, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναθρέψει τα τρία ανήλικα παιδιά του, με το μοναδικό επίδομα των 500 ευρώ που λαμβάνει κάθε δύο μήνες από την Πρόνοια.

Ο Αλέξανδρος Δημόπουλος, τα τελευταία χρόνια «παλεύει» να ξεφύγει από τις ανίατες ασθένειες που του «τρώνε» τη ζωή αφού πάσχει από καρκίνο στους αδένες, το σύνδρομο Sjögren (Σιέγκρεν) και ψυχολογικά προβλήματα που τον έχουν καθηλώσει.

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος, όπως αναφέρει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ζει στην Αθήνα, όπου βρίσκονται οι γονείς του, έχοντας νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα για να μπορούν τα τρία ανήλικα παιδιά του να μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια αλλά και ο ίδιος να έχει την δυνατότητα να επισκέπτεται κάθε τόσο το Λαϊκό Νοσοκομείο για τις θεραπείες που πρέπει να υποβάλλεται.

Χτυπημένοι από τη μοίρα

Όπως εξιστορεί ο 34χρονος, Αλέξανδρος Δημόπουλος, ο καρκίνος έχει «χτυπήσει» την οικογένειά του αρκετές φορές αφού από αυτή την ασθένεια έχει χάσει τα τρία από τα οκτώ αδέλφια του, με τους γονείς του να μην μπορούν κι εκείνοι να βοηθήσουν οικονομικά. Το επίδομα των 500 ευρώ που λαμβάνει κάθε δύο μήνες από την Πρόνοια για το 80% αναπηρίας που διαθέτει, δεν φτάνουν ούτε για τις βασικές ανάγκες.

«Είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και βαριά άρρωστος με σοβαρές ασθένειες. Πάσχω από το σύνδρομο Sjögren (Σιέγκρεν) και καρκίνο στους αδένες ενώ έχω ψυχολογικά προβλήματα και αδυνατώ να εργαστώ για να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου», αναφέρει ο 34χρονος πατέρας.

Ο Αλέξανδρος Δημόπουλος έχει ζητήσει τη στήριξη του κόσμου που πολλές φορές έχει ανταποκριθεί, ενώ βοήθεια λαμβάνει και από την Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης, που τον στηρίζει οικονομικά. Ο ίδιος για όποιον θέλει να βοηθήσει διαθέτει έναν τραπεζικό λογαριασμό στην ALPHA BANK με αριθμό 244-002101-042290.

Πηγή: patrisnews.gr

SHARE:

24Media Network