Ηλιούπολη: Η 19χρονη δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει στον ανακριτή

Ηλιούπολη: Η 19χρονη δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει στον ανακριτή
Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης Eurokinissi

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της που οδήγησαν στη σύλληψη αστυνομικού αλλά και του πατέρα της, η 19χρονη από την Ηλιούπολη δεν έχει ακόμη καταθέσει επισήμως.

Εχουν περάσει περισσότεροι από τρεις μήνες από την καταγγελία της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη η οποία οδήγησε σε σειρά αποκαλύψεων για κύκλωμα trafficking με οργανωτή αστυνομικό ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη στο διαμέρισμά του. Η κοπέλα κατήγγειλε επίσης ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της.

100 και πλέον ημέρες μετά όμως, η 19χρονη δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει στον ανακριτή για την υπόθεση, η οποία σημειωτέον προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και της ίδιας της προέδρου της Δημοκρατίας η οποία είχε μιλήσει για μηδενική ανοχή για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Η καθυστέρηση αυτή προκαλεί πολύ μεγάλα ερωτηματικά. Οι διαδικασίες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κινούνται με ρυθμούς χελώνας ενώ την ίδια ώρα η κοπέλα χρειάζεται να εξεταστεί και από ειδικό ψυχολόγο.

Τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν η μητέρα και ο αδερφός της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός επιβεβαίωσε περιστατικό κατά το οποίο η αδελφή του βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα της και πίσω από την κλειστή πόρτα ζητούσε βοήθεια ενώ ο πατέρας την εξύβριζε.

Μετά την κοπέλα από την Ηλιούπολη, στη δικαιοσύνη έφτασαν και άλλες υποθέσεις με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος. Οι υποθέσεις είχαν το ίδιο υπόβαθρο και παρέπεμπαν σε οργανωμένο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών. Οι καταγγέλουσες ανέφεραν επίσης ότι υποχρεώνονταν να παίξουν σε ταινίες πορνό συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα