Ηλιούπολη: Η 19χρονη συνεχίζει με τους ίδιους δικηγόρους

Ηλιούπολη: Η 19χρονη συνεχίζει με τους ίδιους δικηγόρους
Στον ανακριτή ο αστυνομικός που εξέδισε 18χρονη στην Ηλιούπολη Eurokinissi

Η 19χρονη κοπέλα θα εξακολουθήσει να πορεύεται στην υπόθεση με τους ίδιους νομικούς εκπροσώπους. Η "πρόταση" της ΕΛΑΣ και τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Η 19χρονη από την Ηλιούπολη η οποία κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμών, κακοποίησης (από τον πατέρα της) και σωματεμπορίας (από τον αστυνομικό σε διαθεσιμότητα) προχώρησε στην απόφαση να εμπιστευτεί στους δικηγόρους που την εκπροσωπούν ήδη από το περασμένο Σάββατο.

Είναι μία απόφαση που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία από την άποψη ότι όπως είχε καταγράψει το ΝEWS 24/7 από την Κυριακή η ΕΛΑΣ είχε προτείνει στην κοπέλα να αλλάξει δικηγόρο.

Εν τέλει όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τούτο σημαίνει ότι τόσο η Αντωνία Λεγάκη όσο και ο Γιάννης Μυκονιάτης “τρέχουν” πλέον και επισήμως την υπόθεση με στόχο να αναδείξουν αφενός ότι η κοπέλα ήταν θύμα κυκλώματος στο οποίο δεν μετείχε μόνο ένας άνθρωπος (μίλησε σχετικά η κα Λεγάκη γι’ αυτό τη Δευτέρα) και αφετέρου να βοηθήσουν το θύμα να επουλώσει τις ψυχικές πληγές του.

Δεν πρόκειται φυσικά για μία εύκολη υπόθεση και αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά.

Ενα από αυτά είναι η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία η κοπέλα θα έπρεπε ήδη να έχει υποβληθεί δεδομένου ότι κατήγγειλε συστηματική κακοποίηση ενώ ήταν εμφανώς τραυματισμένη τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα