Ηλιούπολη - Μητέρα 19χρονης: Ο "αυστηρός" πατέρας, και το "παιδί... άνω των 30 ετών"

Θύτης και θύμα βιασμού
Θύτης και θύμα βιασμού SHUTTERSTOCK

Πλήρη άγνοια για τον εφιάλτη που κατήγγειλε η κόρη της δηλώνει η μητέρα, καταθέτοντας στις αρχές. Γιατί ήταν παρούσα στη σύλληψη του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Σε ένα εκρηκτικό οικογενειακό περιβάλλον φαίνεται πως ζούσε η 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, λίγο πριν πάρει την απόφαση να φύγει από το πατρικό της σπίτι.

Η μητέρα της καταθέτει ότι ο σύζυγός της, τον οποίο η κόρη της κατηγορεί ότι τη βίαζε για 6 χρόνια, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός απέναντί στο παιδί τους. Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας δεν αντιλήφθηκε τίποτα περισσότερο από την «κόντρα» που υπήρχε στο σπίτι και ώθησε τη 19χρονη να βρει άλλο μέρος για να μείνει.

Όπως καταθέτει στην αστυνομία, ο πατέρας βρισκόταν σε συνεχή αντιπαράθεση με τα δύο τους παιδιά, ιδιώς ύστερα από μία επέμβαση που έκανε. «Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλωνε συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την ίδια, αυτές οι εντάσεις είναι που οδήγησαν την κοπέλα να φύγει από το σπίτι.

«Έχω μία κόρη την Δ., η οποία είναι δίδυμη με το γιο μου και μέχρι πριν περίπου ένα μήνα έμενε μαζί μας, αλλά μετά έφυγε και μένει στο σπίτι ενός παιδιού, με το οποίο έχει σχέση. Ξέρω ότι το παιδί αυτό το λένε Δ.Μπ., είναι πάνω από 30 χρονών, όπως μου έχει πει η κόρη μου και ότι είναι αστυνομικός» κατέθεσε προσθέτοντας:

«Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλωνε συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο σύζυγός της «ήταν απότομος και πολύ αυστηρός με τα παιδιά, κυρίως από μία εγχείρηση που έκανε πριν 8-9 χρόνια και μετά».

Η μητέρα της 19χρονης εξήγησε ότι «από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτό το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «τον τελευταίο καιρό ο άντρας μου με ρωτούσε συνέχεια που είναι η κόρη μας, αλλά εκείνη μου είχε ζητήσει να μην του πω τίποτα και να μην του πω που μένει».

Η σύλληψη του "συντρόφου"

Η γυναίκα αναφέρθηκε και στην ημέρα που η κόρη της ζήτησε τη βοήθεια της σερβιτόρας καταγγέλλοντας τον αστυνομικό για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

«Στις 10 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου από ένα κινητό που δεν ήξερα και μου είπε ότι το δικό της έχει χαλάσει και με καλεί από το σύντροφό της. Μου είπε ότι είναι καλά και δε μιλήσαμε πολύ ώρα. Μετά από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο από το ίδιο κινητό ο σύντροφός της και μου είπε ότι η κόρη μου έφυγε από το σπίτι και δεν ξέρει που έχει πάει κι αν μπορώ να πάω από κει να μιλήσουμε. Εγώ αγχώθηκα, πήρα ένα ταξί και πήγα στο σπίτι του όπου με περίμενε μόνος και μου είπε ότι μαλώσανε και της έδωσε ένα χαστούκι και εκείνη έφυγε απ’ το σπίτι. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι νευρίασε, γιατί την είδε με δύο νεαρούς έξω από το σπίτι» κατέθεσε.

Όπως είπε, η ίδια δεν είχε καμία εικόνα για όσα φαίνεται να ζούσε η κόρη της τον τελευταίο ενάμιση μήνα:

«Η κόρη μου δε μου έχει πει κάτι όλο αυτό τον καιρό για την σχέση της με τον συγκεκριμένο άντρα. Δεν ξέρω αν περνούσε καλά ή οχι. Αν και προσπαθώ να είμαι κοντά της, αυτή πολλές φορές είναι κλειστή και δε μου έλεγε τι την απασχολεί. Της έλεγα να έρθεις σπίτι, ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι τσακωμοί με τον πατέρα της, αλλά αυτή δεν το συζητούσε καν να γυρίσει και δεν ήθελε να δει τον πατέρα της και να ξέρει που βρίσκεται αυτός».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλιούπολη, Βιασμός, Κακοποίηση, Έγκλημα, Αστυνομία, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network