Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός κρατούσε την 9χρονη κόρη του στο ίδιο σπίτι με τη 19χρονη

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη
Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη EUROKINISSI

Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου, τις βιαιοπραγίες εναντίον της γυναίκας του και το πού ζούσε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού, έρχονται στην δημοσιότητα.

Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού που εμπλέκεται σε δίκτυο trafficking στην Ηλιούπολη έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η συνήγορος της συζύγου του αστυνομικού, η μητέρα "της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια".

Η μητέρα, όπως λέει η δικηγόρος της, από φόβο δεν πήγε στις αρχές, ενώ επικοινωνούσε με το παιδί όταν της επέτρεπε εκείνος. Πλέον θα διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας, μετά την κατάθεση της 19χρονης κοπέλας.

ADVERTISING

Ερώτημα γεννάται σχετικά με το πού ζούσε το 9χρονο παιδί, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις της 19χρονης, η ίδια γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Άναλυτικά, όπως αναφέρει η συνήγορος της συζύγου του αστυνομικού:

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δικηγόρο Ελισσάβετ Τσέρτου: «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια».

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τσέρτου, λέει πως η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, καθώς την απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της στο παρελθόν, ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

«Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του. Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της».

Και συνεχίζει η συνήγορος της συζύγου του αστυνομικού: «Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός. Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα, σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα πραγματικό δράμα βίωνε από τα 11 της χρόνια η 19χρονη σήμερα κοπέλα που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 10 Ιουλίου κάλεσε την Αστυνομία και μίλησε για τα όσα εξαιρετικά ειδεχθή υπέστη από τον πατέρα της, τον αστυνομικό εραστή της, οι οποίοι απολογούνται σήμερα, και συνεργούς του. Από τα έως τώρα εξεταζόμενα, προκύπτει ότι η νεαρή είχε εμπλακεί σε κύκλωμα trafficking αδίστακτων σωματέμπορων, υπό τις πιο απάνθρωπες και κτηνώδεις συνθήκες.

Στη δικογραφία των 76 σελίδων που διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής και πάνω σε αυτή στηρίχθηκε το κατηγορητήριο των 14 κακουργημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα ενώπιον του ανακριτή οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι , στις 9 Ιουλίου μια υπάλληλος καφετέριας είδε την κοπέλα να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Ηλιούπολης σε άσχημη κατάσταση πλην όμως εκείνη την απέφυγε φοβισμένη.

Την επομένη την ξανάδε πρησμένη και παρότι αρχικώς η 19χρονη δεν ήθελε να συζητήσει, τελικώς μεταπείστηκε αναφέροντας ότι από διμήνου περίπου είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με αστυνομικό και προ δυο – τριών εβδομάδων αποφάσισαν να μείνουν μαζί στη μεζονέτα του, στην ίδια περιοχή. Εκείνη του ζήτησε να δουλέψει, εκείνος της πρότεινε να ασχοληθεί με τη σεξουαλικού περιεχομένου ιστοσελίδα κι όταν αυτή αρνήθηκε, τότε ξεκίνησε συστηματικά να τη χτυπά, ακόμη και μ΄ ένα κομμάτι ξύλο, να την εκβιάζει, να την υποχρεώνει να εκδίδεται σε προκαθορισμένα ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης φόρμας, να την απειλεί με όπλο, να τα βιάζει σωματικά και κατ’ εξακολούθηση και να προσπαθεί να της δώσει ναρκωτικά.

Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση και όταν οι εποχούμενοι της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφτασαν στο σημείο, κοντά στη μεζονέτα του κατηγορούμενου συντρόφου της, τις βρήκαν σε πυλωτή γειτονικής πολυκατοικίας να τους περιμένουν προφανώς υπό συνθήκες ταραχώδεις. Ύστερα από τη σύντομη περιγραφή της 19χρονης, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του συναδέλφου τους που εκείνη την ώρα ήταν με τη μητέρα του θύματος. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΑΤ της Ηλιούπολης όπου ο διοικητής επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων λόγω του πειθαρχικού παρελθόντος του κατηγορουμένου και της βαρύτητας των καταγγελλομένων.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και το παζλ της εγκληματικής δράσης συντέθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του θύματος, επί δύο εβδομάδες ο αστυνομικός την «διέθετε» στους πελάτες οι οποίοι την επέλεγαν από το ψεύτικο προφίλ που της είχε φτιάξει στην ιστοσελίδα του με στοιχεία «Ιωάννα Ιωάννου , 19 ετών, Κύπρος». Στα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια την πήγαινε και την έφερνε με ένα «μπλε αμάξι» ο «Γιάννης» και ελάμβανε για κάθε ώρα 160 ευρώ, πόσο βέβαια που υποχρεώνονταν να παραδώσει εξ΄ ολοκλήρου στον εραστή της. Στη μεζονέτα πήγαιναν και άλλες κοπέλες Ελληνίδες ή αλλοδαπές τα προφίλ των οποίων επίσης εντοπίστηκαν στον εν λόγω «κόμβο» που έχει ως δηλωμένους διαχειριστές τον αστυνομικό κι ένα τρίτο πρόσωπο τον «Γιάννη Λ». Τα εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν όχι μόνο να επαληθεύσουν τις φωτογραφίες της 19χρονης αλλά και τη «σχέση» του συναδέλφου τους ο οποίος απέρριψε τις αποδιδόμενες κακουργηματικές κατηγορίες αλλά στο φόντο μιας αναρτημένης φωτογραφίας του θύματος φαίνεται ο αριθμός της πινακίδας της μοτοσικλέτας του.

Η κοπέλα είπε ακόμη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dikastikoreportaz.gr, ότι το διαμέρισμα επισκέπτονταν και κάποιος «Μάξιμος» για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον κατηγορούμενο.

Όσον δε για τον πατέρα της δήλωσε ότι τη βίασε τουλάχιστον 30 φορές σε διάστημα 6 ετών, πάντα εν τη απουσία της μητέρας της και του αδελφού της. Τέλος ότι προ 2ετίας είχε άλλον συντροφικό δεσμό με έναν Β. Ντ που επίσης την εξέδιδε σε φίλους του. Ο «Γιάννης» ο οδηγός, ο «Γιάννης Λ» συνδιαχειριστής της ιστοσελίδας, ο «Μάξιμος» και ο «Β. Ντ.» αναζητούνται από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και της συνέργειας.

Σημειώνεται ότι η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία της επίπονης κατάθεσης της 19χρονης σημείωσε στην έκθεση της ότι η 19χρονη δεν εμφάνισε διαταραχή στο περιεχόμενο ή τη δομή της σκέψης, ότι ήταν συγκροτημένη στον λόγο της και στην οργάνωση της.

Οι κατηγορίες σε βάρος του αστυνομικού

Συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος βαραίνουν πλέον τον 39χρονο αστυνομικό που φέρεται να κρατούσε παράνομα και να εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, όπως και τον πατέρα της που την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 11 της χρόνια.

Μετά τις καταγγελίες της 19χρονης, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 39χρονου - ο οποίος βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα - και στη σύλληψη του πατέρα της, ωστόσο, στη νεαρή δεν έχει επιτραπεί να δει τους δικηγόρους της.

Κατά πληροφορίες, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο (10/07) από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια ζητώντας βοήθεια από εργαζόμενη, στην οποία αφηγήθηκε την περιπέτειά της. Η εργαζόμενη, αφού έμαθε από την 19χρονη ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός φρόντισε να ενημερώσει τις αρχές ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για το περιστατικό και η φεμινιστική οργάνωση Witches Of The South.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλιούπολη, Βιασμός, Κακοποίηση, Σεξουαλική παρενόχληση, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network