Και νέα εισβολή του 'Ρουβίκωνα' αυτή την φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου

Και νέα εισβολή του 'Ρουβίκωνα' αυτή την φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου

Λόγος της δεύτερης εισβολής που πραγματοποίησαν σήμερα οι "Ρουβίκωνες" ήταν ο θάνατος της υπαλλήλου στην καθαριότητα

Και νέα εισβολή πραγματοποίησαν τα μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας», αυτή την φορά στο σπίτι του αδελφού του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου για το θάνατο της υπαλλήλου στην καθαριότητα του Δήμου.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Δεύτερη σημερινή παρέμβαση του Ρουβίκωνα αυτή τη φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου. Θα ακολουθήσει κείμενο για τη δράση».

Σε βίντεο που «ανέβασαν» στο διαδίκτυο» φαίνονται να τοιχοκολλούν ανακοινώσεις του στην πόρτα του διαμερίσματος του Αντιδήμαρχου, ενώ κρέμασαν και ένα πανό από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

Σε «φασιστικές πρακτικές» προσιδιάζει ο χαρακτήρας της επίθεσης του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», σημειώνει.

SHARE: