Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
Τουρίστριες στην πόλη εν μέσω καλοκαιριού ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε κανονικά επίπεδα επανέρχεται η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

• Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα

• Ξεκινά αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος ο καιρός

• Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

Το Σάββατο τους 39 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία στις Σέρρες και τους 37 στο Άργος

Στις Σέρρες και το Άργος οι μέγιστες θερμοκρασίες


Σήμερα, Κυριακή, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές προβλέπονται στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στο Ιόνιο τους 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Ελλάδα


Καιρός Αττική

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 18/7/1913 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα τις βραδινές ώρες και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Το 1995 είχαμε 41°C στα Χανιά και το 2003 επικράτησε καύσωνας με 40°C στην Αττική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα