Κακλαμανάκης: Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου ”Βόρειας Κορέας” στην ΕΙΟ

Κακλαμανάκης: Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου ”Βόρειας Κορέας” στην ΕΙΟ
Facebook

Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.

Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου Βόρειας Κορέας στην ΕΙΟ, αλλά και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης.

“Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο ‘ψητό’ να καταγγέλλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου απειλώντας τη ζωή μου, άνθρωπος στο στενό κύκλο της Ομοσπονδίας”, είπε ο κ. Κακλαμανάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Θα αποκαλυφθεί άμεσα, και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απειληθεί η ζωή μου έχει και πρόσφατα για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, άλλου χαρακτήρα όχι οικονομικής φύσεως, και έγινε συγκεκριμένα το 4/8/2018” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο χρυσός και αργυρός Ολυμπιονίκης έκανε επίσης λόγο για 30 χρόνια κατάχρησης εξουσίας, διαφθορά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στην Ομοσπονδία που αντιμετώπισε. “Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν, και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας, και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ τον οδό της αγωγής εναντίον μου αντί να με καλέσει να δει τι στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση”, υπογράμμισε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα