Κακοκαιρία Αθηνά: “Άνοιξαν” οι ουρανοί σε Χαλκίδα και Ερέτρια – Πολλά τα προβλήματα

Κακοκαιρία Αθηνά: “Άνοιξαν” οι ουρανοί σε Χαλκίδα και Ερέτρια – Πολλά τα προβλήματα
Πλημμύρες από την κακοκαιρία στην Εύβοια INTIME NEWS

Μετά τη βόρεια Εύβοια η κακοκαιρία "Αθηνά" συνεχίστηκε στα κεντρικά του νομού, προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Ξεριζώθηκαν δέντρα και κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ.

Για δεύτερη νύχτα συνεχίστηκαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα από την επέλαση της κακοκαιρίας “Αθηνά”, η οποία σφυροκοπά τις τελευταίες ώρες την Εύβοια, καθώς μετά τις περιοχές που έπληξε στα βόρεια, σειρά είχαν τα κεντρικά του νομού, με κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την έντονη βροχόπτωση.

Λίγο μετά τις τις 8:20 το βράδυ της Κυριακής (10/10), όπως αναφέρει το eviathema.gr, έντονη βροχόπτωση και αστραπές σημειώθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας, όπως τα Ψαχνά, η Χαλκίδα, η Ερέτρια, τα Πολιτικά και το Βασιλικό, προκαλώντας ζημιές στα καταστήματα της περιοχής σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, ενώ σε αρκετά σημεία δέντρα ξεριζώθηκαν στην κυριολεξία, φράζοντας τους δρόμους και σε άλλα κόπηκαν ακόμα και καλώδια της ΔΕΗ.

Ζημιές επίσης, αντιμετωπίζουν οι χώροι έξω από το Δημαρχείο, οι παιδικές χαρές καθώς και η κεντρική πλατεία. Στο σημείο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τσώκος αλλά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Κακοκαιρία στην Ερέτρια eviathema

Κακοκαιρία στην Ερέτρια eviathema

Διαρκείς περιπολίες πραγματοποιούν οι εθελοντές της ομάδας ΕΣΔΔΕ, από την Ερέτρια, ενώ θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαστεί άμεσα.

Κακοκαιρία στην Ερέτρια eviathema

Κακοκαιρία στην Ερέτρια eviathema

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε και την πόλη της Χαλκίδας με τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα evima.gr να αποτυπώνουν την ένταση των καιρικών φαινομένων.

Εικόνα από την κακοκαιρία στην παραλία Χαλκίδας evima

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα