Κακοκαιρία: Αττική, Χίος και Εύβοια στο επίκεντρο

Κακοκαιρία: Αττική, Χίος και Εύβοια στο επίκεντρο
Στιγμιότυπο από τον Λήλαντα ποταμό τα νερά του οποίου φούσκωσαν εξαιτίας της βροχόπτωσης στην Εύβοια Eurokinissi

Σε Ωρωπό, Κάλαμο, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Φάληρο οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 124 κλήσεις.

Πλημμυρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν σήμερα εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, από το πρωί και συνεχίζονται, σε Αττική, Χίο και Εύβοια. Το Πυροσβεστικό Σώμα δέχτηκε 182 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας.

Ειδικότερα:

Στην Αττική (Ωρωπός, Κάλαμος, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Φάληρο) οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 124 κλήσεις εκ των οποίων 59 για αντλήσεις υδάτων, 49 για κοπές δέντρων, 13 για αφαιρέσεις αντικειμένων και τρεις για απομακρύνσεις ατόμων και συγκεκριμένα οδηγών από ακινητοποιημένα οχήματα σε λιμνάζοντα ύδατα, δύο άντρες στον Κάλαμο και μία γυναίκα στο Καπανδρίτι.

Στην Αττική, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της Λ. Βραυρώνος, στην θέση Βρύση, περιοχή Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα, στην οδό Μυλλέρου από το ύψος της οδού Αγησιλάου, μέχρι την οδό Πειραιώς, λόγω κατάρρευσης κτίσματος, στην παραλιακή οδό από την Επαρχιακή Οδό Καλάμου-Αγίων Αποστόλων έως την Επαρχιακή Οδό Μαρκοπούλου-Ωρωπού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Επαρχιακή Οδό από την περιοχή του Καπανδριτίου προς την περιοχή του Βαρνάβα και στην οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου από το ύψος της Λ. Καραμανλή, στο Μενίδι. Η κυκλοφορία στην οδό Αρίωνος, στην Ραφήνα, αποκαταστάθηκε.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν, σε αντλήσεις και παροχές βοηθείας, κυρίως στη Βόρεια Αττική.

Στη Χίο οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 51 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κυρίως στην πόλη της Χίου.

Στην Εύβοια (Ιστιαία, Κύμη, Μαντούδι) οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν 7 κλήσεις εκ των οποίων πέντε για αντλήσεις υδάτων και δύο για κοπές δέντρων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα