Κακοκαιρία Bianca: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

Χιόνια σε σχολείο (φωτό αρχείου)
Χιόνια σε σχολείο (φωτό αρχείου) INTIME NEWS

Προβλήματα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία από την κακοκαιρία Bianca, με τις τοπικές αρχές να αποφασίζουν να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

Έντονα προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία Bianca, με τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία να επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν, με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Λαχανά θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στις παραπάνω περιοχές, όπως και τα ΚΔΑΠ.

ADVERTISING

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αναφορικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του δήμου, οι κεντρικές αρτηρίες παραμένουν ανοιχτές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποχιονισμός του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

Κακοκαιρία Bianca: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη δυτική Μακεδονία

Με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους Δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους Δήμους Εορδαίας και Βοΐου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στους Δήμους Κοζάνης και Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15. Επίσης στο Δήμο Σερβίων τα σχολεία θα ξεκινήσουν στην 10:00, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, χιόνια, Θεσσαλονίκη, Σχολεία
SHARE:

24Media Network