Κακοκαιρία Διομήδης: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας

Κακοκαιρία Διομήδης: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας
Κακοκαιρία Eurokinissi

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Μαγνησίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είναι σε εξέλιξη. Σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Μαγνησίας λόγων της κακοκαιρίας Διομήδης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο μήνυμα οι κάτοικοι καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εξαιτίας επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: “Σε εξέλιξη επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Μαγνησία. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις τις επόμενες ώρες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών”.

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία

Φάρσαλα, Βόλος, Καρδίτσα αλλά και άλλες περιοχές παραδόθηκαν στο έλεος της κακοκαιρίας Διομήδης που σαρώνει το μεταλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πολύ θυελλώδεις ανέμους και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Στα Φάρσαλα σημειώνονται έντονα πλημμυρικά φαινόμενα με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ειδικά μηχανήματα ρίχνουν χώμα για να συγκρατήσουν το νερό.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα