Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
Εγκλωβισμένοι οδηγοί λόγω της χιονόπτωσης Eurokinissi

Αποκαταστάθηκε κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία στην Αθηνών Κορίνθου διακόπηκε το βράδυ της Δευτέρας, από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα λόγω της χιονόπτωσης.

Στην Αττική Οδό απαγορεύεται η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος δεν είναι επιχειρησιακό.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Δ.Π.Λ. Υμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Περιφερειακή Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ν..E.O. Aθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών στην Αττική Οδό

Συνεχίζεται η κινητοποίηση του στρατού και των ειδικών δυνάμεων στην Αττική Οδό για τον απεγκλωβισμό των οδηγών οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι από το πρωί της Δευτέρας.

Κλιμάκια του στρατού βρίσκονται σε όλα τα σημεία και συγκεκριμένα στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας και μοιράζουν τρόφιμα, νερά και κουβέρτες και με εντολές της αστυνομίας και οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας οδηγούν τους εγκλωβισμένους σε ασφαλές σημείο.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξε η Αττική Οδός από την έξοδο της Κάντζας προς το Αεροδρόμιο.

Εκατοντάδες οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό. Στην επιχείρηση μετέχουν επίλεκτες μονάδες του Στρατού με βαριά μηχανήματα, άνδρες της ΕΚΑΜ και ασθενοφόρα.

H TPAINOΣE διέθεσε ένα συρμό στον προαστιακό και μεταφέρθηκαν από την Αττική Οδό περίπου 300 άτομα σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα