“Ελ. Βενιζέλος”: Εικόνες χάους με πολίτες να πηδάνε τις ράγες στον προαστιακό – Δείτε το βίντεο του NEWS 24/7

“Ελ. Βενιζέλος”: Εικόνες χάους με πολίτες να πηδάνε τις ράγες στον προαστιακό – Δείτε το βίντεο του NEWS 24/7
Εν αναμονή του προαστιακού στο "Ελ. Βενιζέλος" NEWS 24/7

Τεράστια ταλαιπωρία για τους εγκλωβισμένους στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Έκτακτο δρομολόγιο του προαστιακού για την απομάκρυνσή τους. Προσέγγισε λάθος πλατφόρμα και με μισή ώρα καθυστέρηση.

Σκηνές που δεν θυμίζουν σε τίποτα τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών, εξακολουθούν να εκτυλίσσονται στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Οι εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, ύστερα από αμέτρητες ώρες ταλαιπωρίας, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόληψη για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι κοντά στον αερολιμένα ή έστω, για την κίνηση των μέσων μεταφοράς, καλούνται να υπομείνουν -για ακόμη μια φορά- τον “θαμμένο στο χιόνι” κρατικό μηχανισμό.

Τη στιγμή που παραμένουν εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι στο “Ελ. Βενιζέλος”, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έκτακτου δρομολογίου του προαστιακού, για τη μεταφορά των πολιτών στον σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας” και να επιστρέψει να παραλάβει κι άλλους.

Ωστόσο, ούτε αυτό δεν κατάφερε να διεξαχθεί ομαλά, καθώς ο συρμός έφτασε στον σταθμό με μισή ώρα καθυστέρηση και μάλιστα, σε διαφορετική πλατφόρμα, χωρίς να υπάρξει καμία έγκαιρη ενημέρωση.

Εξαντλημένοι επιβάτες, προκειμένου να μην χάσουν το μοναδικό -μέχρι στιγμής- δρομολόγιο που θα τους απομακρύνει από το αεροδρόμιο, πήδηξαν στις ράγες και σκαρφάλωσαν στην απέναντι πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα