Κακοκαιρία: Έντονα προβλήματα στην Αττική – Διακοπές κυκλοφορίας και απεγκλωβισμοί οδηγών

Κακοκαιρία: Έντονα προβλήματα στην Αττική – Διακοπές κυκλοφορίας και απεγκλωβισμοί οδηγών
Συσσώρευση υδάτων και μπροστά στη Βουλή Eurokinissi

Διακοπές στην κυκλοφορία εντοπίζονται σε αρκετά σημεία λόγω συσσωρευμένων υδάτων ενώ αρκετές είναι και οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων - Απεγκλωβισμοί οδηγών σε Κάλαμο και Καπανδρίτι

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία, οι δυνατές βροχοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι σε Αττική και Περιφέρεια.

Στην Αττική, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της Λ. Βραυρώνος, στην θέση Βρύση, περιοχή Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα, στην οδό Μυλλέρου από το ύψος της οδού Αγησιλάου, μέχρι την οδό Πειραιώς, λόγω κατάρρευσης κτίσματος, στην παραλιακή οδό από την Επαρχιακή Οδό Καλάμου-Αγίων Αποστόλων έως την Επαρχιακή Οδό Μαρκοπούλου-Ωρωπού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Επαρχιακή Οδό από την περιοχή του Καπανδριτίου προς την περιοχή του Βαρνάβα και στην οδό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου από το ύψος της Λ. Καραμανλή, στο Μενίδι. Η κυκλοφορία στην οδό Αρίωνος, στην Ραφήνα, αποκαταστάθηκε.

Ενώ τις πρωινές ώρες οι περισσότερες κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική κυρίως για κοπές δέντρων αλλά και αντλήσεις ήταν πέριξ των περιοχών Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνης κλπ. από νωρίς το απόγευμα το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές του Καπανδριτίου, του Βαρνάβα, του Καλάμου και του Ωρωπού.

Από τη νύχτα έως τώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί από την Αττική 73 κλήσεις για κοπές δέντρων, απομακρύνσεις αντικειμένων, αντλήσεις υδάτων και τρεις παροχές βοήθειας-απεγκλωβισμούς οδηγών από ακινητοποιημένα οχήματα σε λιμνάζοντα ύδατα, δύο άντρες στον Κάλαμο και μία κοπέλα στο Καπανδρίτι.

Από την Περιφέρεια η Πυροσβεστική έχει δεχτεί διάσπαρτες κλήσεις από τα διάφορα σημεία αλλά μεμονωμένα, ενώ τα πιο έντονα προβλήματα παρατηρούνται στην Χίο, όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί συνολικά 32 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα