Κακοκαιρία Μήδεια: “Άσπρη” μέρα ξημέρωσε στην Αττική – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Κακοκαιρία Μήδεια: “Άσπρη” μέρα ξημέρωσε στην Αττική – Εντυπωσιακές φωτογραφίες
Εντυπωσιακές εικόνες μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια στην Αττική Eurokinissi

Στα λευκά ντύθηκε η πρωτεύουσα από την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το έστρωσε στο κέντρο και νότια προάστια, ενώ το χιόνι συνεχίζει να πέφτει σε πολλές περιοχές. Δείτε φωτογραφίες.

Μία διαφορετική ημέρα ξημέρωσε στην Αττική, η οποία “ντύθηκε” στα λευκά μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που η χιονόπτωση συνεχίζεται σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Το πυκνό χιόνι που έπεφτε από το βράδυ της Δευτέρας και το οποίο συνεχίστηκε αλλά και εντάθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε εικόνες που η πρωτεύουσα είχε πολλά χρόνια να ζήσει, όπως αποτυπώνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, καθώς, τόσο το κέντρο της Αθήνας όσο και τα νότια προάστια σκεπάστηκαν από τη χιονόπτωση.

Σε περιοχές όπως η Πλάκα, το Κολωνάκι, αλλά και οι περιοχές του Γκύζη και Ζωγράφου ξημέρωσε μία “άσπρη” μέρα, με το χιόνι να έχει καλύψει τους δρόμους.

Η χιονισμένη Ομόνοια μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια Eurokinissi

Παιδιά παίζουν με το χιόνι στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" Eurokinissi

Στα λευκά η γέφυρα της Λεωφόρου Μεσογείων Eurokinissi

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους με αυτοκίνητο ή πεζή πρέπει να είναι οι πολίτες καθώς η κακοκαιρία Μήδεια δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε όλη τη χώρα, και οι δρόμοι είναι χιονισμένοι και παγωμένοι.

Πυκνή χιονόπτωση στο Σύνταγμα Eurokinissi

Το χιονισμένο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Η κακοκαιρία Μήδεια χτύπησε και τα νότια προάστια. Στα λευκά το Παλαιό Φάληρο Eurokinissi

Η πλατεία Συντάγματος από την κακοκαιρία Μήδεια Eurokinissi

Κακοκαιρία Μήδεια: Πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αττικής

Την ίδια ώρα, επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες των δήμων της Αττικής, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που δημιουργεί η επέλαση της «Μήδειας».

H κακοκαιρία έφερε αρκετά προβλήματα στην Αττική – όπως και σε άλλες περιοχές – με τις αντιολισθητικές αλυσίδες να είναι απαραίτητες κατά τόπους και την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία σε αρκετά σημεία. Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας προτρέπει τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις για την ασφάλειά τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης υπήρξε νέα ισχυρή σύσταση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. στους κατοίκους σε όλη την Αττική, καλώντας τους να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, καθώς η κακοκαιρία Μήδεια θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνεται ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην οποία τονίζεται:

Η χιονισμένη Κυψέλη Eurokinissi

Όμορφες εικόνες από τον λόφο Φιλοπάππου Eurokinissi

Πολύ χιόνι και στη Λεωφόρο Μεσογείων Eurokinissi

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα