Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε όλη τη χώρα

Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε όλη τη χώρα
Η Εθνική Αθηνών-Λαμίας στην κακοκαιρία Μήδεια Eurokinissi

Μέχρι τις 19:00 της Τρίτης θα μείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας. Πώς έχει η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της χώρας.

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας προχώρησε τελικά η Τροχαία από τις 19:45 της Δευτέρας (15/02), καθώς οι συνθήκες καθιστούν επικίνδυνη την κίνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια.

Όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., η διακοπή της κυκλοφορίας γίνεται για λόγους ασφαλείας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, καθώς ήδη πέφτει πυκνό χιόνι που το έχει «στρώσει» και στο δρόμο από την Κηφισιά και πάνω.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει και για τα δύο ρεύματα, από τη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι τη Λαμία, έως τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης (16/02), αλλά η κατάσταση θα εκτιμάται από το πρωί κάθε ώρα και θα αξιολογηθεί σε νέα σύσκεψη, στις 11.00.

Λόγω της χιονόπτωσης, όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων από τις 18:00 και στην επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας» προς Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της χώρας και ανανεώνεται συνεχώς, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα