Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 41χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του ενώ κοιμόταν

Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 41χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του ενώ κοιμόταν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο 67χρονος, που δέχτηκε μαχαιριές από τον γιο του την ώρα που κοιμόταν.

Παρ’ ολίγον οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμάτα όταν 41χρονος άνδρας “έπιασε στον ύπνο” τον πατέρα του μαχαιρώνοντάς τον.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/05) στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας, την ώρα που ο 67χρονος άνδρας κοιμόταν, με τον γιο του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους να του επιτίθεται και να του καταφέρνει μαχαιριές στον θώρακα και την ωμοπλάτη.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε συγγενής που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ενώ ο 67χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου χειρουργήθηκε και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 41χρονος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια το πρωί του Σαββάτου (14/05) κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 41χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία.

Συνελήφθη, σήμερα (12.5.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς ξημερώματα, ευρισκόμενος στην οικία του, τραυμάτισε με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) στην θωρακική χώρα τον 67χρονο πατέρα του, με τον οποίον διέμεναν μαζί.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα