Καλαμάτα: Γνωστή τραγουδίστρια η γυναίκα που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια

Καλαμάτα: Γνωστή τραγουδίστρια η γυναίκα που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια
Messinialive.gr

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών περιγράφει πώς εντόπισε το μωρό αλλά και πόσο δύσκολο ήταν να καταφέρει να το βγάλει σώο, λόγω του βάθους του κάδου.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της γυναίκας που βρήκε το νεογέννητο αγοράκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας. Πρόκειται για τη γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών Βίκυ Τσώνη.

Η κα. Τσώνη μίλησε στο MessiniaLive και περιέγραψε πώς εντόπισε το μωρό μέσα σε σακούλα, αλλά και τον αγώνα που έδωσε να το βγάλει σώο, καθώς λόγω του βάθους του κάδου δεν ήταν δυνατό να πιάσει τη χάρτινη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν το βρέφος.

Όπως περιγράφει, άφησε ανοιχτό τον κάδο βάζοντας ένα ξύλο προκειμένου το καπάκι του να είναι ανοιχτό και το μωρό να έχει αέρα και καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να τη βοηθήσουν να  βγάλει το μωρό.

Κατά την ίδια, οι λίγοι περαστικοί δεν πίστευαν ότι μπορούσε ένα μωρό να είναι μέσα στο κάδο, και της έλεγαν πως μάλλον θα ήταν γατάκια. Η ίδια όμως επέμεινε και κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και το μωρό διασώθηκε.    

Συνελήφθη η μητέρα 

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν την 25χρονη μητέρα με καταγωγή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Γεωργία και τη συνέλαβαν.

Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα