Κάμαλα Χάρις σε Μητσοτάκη: Πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία Μπακαρί;

Κάμαλα Χάρις σε Μητσοτάκη: Πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία Μπακαρί;
O 22χρονος Μπακαρί Χέντερσον, που δολοφονήθηκε στο Λαγανά

Ερώτηση από τη Κάμαλα Χάρις δέχθηκε ο πρωθυπουργός στο Μόναχο, σχετικά με το πού βρίσκεται δικαστικά η υπόθεση του θανάτου του Μπακάρι Χέντερσον.

Το ενδιαφέρον της για την πορεία της υπόθεσης της δολοφονίας του Αμερικάνου πολίτη Μπακάρι Χέντερσον, στον Λαγανά της Ζακύνθου, εξέφρασε η αντιπρόεδρος των ΗΠA Κάμαλα Χάρις κατά τη συνάντησης της στο Μόναχο με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε απέναντι στην ερώτηση της Αμερικανίδας αξιωματούχου γύρω από την πορεία της υπόθεσης, η οποία αυτή την περίοδο εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Πάτρας.

Η δολοφονία του Αμερικανού Μπακαρί στη Ζάκυνθο έλαβε χώρα το 2017, όταν ο ίδιος με έναν φίλο του βρέθηκαν σε ένα κατάστημα στο Λαγανά για να διασκεδάσουν.

Εκεί δέχθηκαν επίθεση από τουρίστες σερβικής καταγωγής που επίσης διασκέδαζαν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καταδικάστηκε μόνον ένας από τους δράστες, αλλά η κατηγορία από ανθρωποκτονία μετατράπησε σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας του μπαρ στο Λαγανά Ζακύνθου,που δείχνει πώς ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα