Καμίνης: Στον εισαγγελέα στέλνει τις καταγγελίες για παιδική πορνεία στο Πεδίον του Άρεως

Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, με θέμα "Βανδαλισμοί και παραβατικότητα στην πόλη", την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, με θέμα "Βανδαλισμοί και παραβατικότητα στην πόλη", την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητεί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις καταγγελίες για παιδική πορνεία στο Πεδίον του Άρεως

Κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε θα στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα. «Το ζήτημα αυτό με συγκλονίζει. Εφόσον οι σοβαρότατες καταγγελίες περί παιδικής πορνείας έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο, νιώθω υποχρεωμένος να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μετά από αίτημα κατοίκων της περιοχής το ζήτημα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, στο οποίο είχε κληθεί και η αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, καθώς το Πεδίον του Άρεως, διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής.

«Πριν συζητήσουμε αν το Πεδίον του Άρεως πρέπει ή όχι να το αναλάβει ο δήμος Αθηναίων, πρέπει να λυθεί το μεγάλο ζήτημα των κυκλωμάτων διακίνησης ουσιών και απ’ ό,τι φαίνεται και εκμετάλλευσης ανθρώπων που ενδημούν στην περιοχή» τόνισε ο κ. Καμίνης, καταλήγοντας: «το πρόβλημα των ναρκωτικών μπορεί να λυθεί με νέες δοκιμασμένες σε όλο τον κόσμο προσεγγίσεις, πάμε να κινηθούμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε για τα προβλήματα και όλα τα άλλα θα έρθουν» κατέληξε ο δήμαρχος Αθηναίων.  

SHARE:

24Media Network