Καραβόμυλος: Κλείνουν δρόμο αντιδρώντας στη δημιουργία hot spot

Απο τη συνέλευση των κατοίκων.
Απο τη συνέλευση των κατοίκων. LAMIAREPORT.GR

Οχι στη δημιουργία δομής για τους πρόσφυγες λένε οι κάτοικοι στη Στυλίδα με τη δημαρχο της περιοχής να κλείνει και τις δημοτικές υπηρεσίες.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Καραβόμυλου Φθιώτιδας, που αντιδρούν στη δημιουργία hot spot στην περιοχή τους.

Στις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν συμβολικά την περιφερειακή οδό στον κόμβο του λιμένα Στυλίδας.

Η κινητοποίηση θα κρατήσει μέχρι τις 12:30’, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr  και από την Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ανακοινώθηκε ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι Υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές, «συντασσόμενοι με τη Συντονιστική Επιτροπή Καραβομύλου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στο στρατόπεδο  ‘’Γεώργιος Παπαποστόλου’’», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Οι κάτοικοι θεωρούν πρόχειρη λύση τα σχέδια του αρμόδιου υπουργείου που -όπως λένε- δε λαμβάνει υπόψη την τοπική κοινωνία και τις παρενέργειες που θα φέρει το hot σποτ στην ανάπτυξη του τόπου.

Μαύρες σημαίες θα τοποθετηθούν στα μπαλκόνια των σπιτιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ ο δρόμος και το στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» θα παραμείνει αποκλεισμένος με βάρδιες από κατοίκους του Καραβομύλου και της ευρύτερης περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φθιώτιδα: Αντιδράσεις για τη δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο

Χρυσοχοϊδης: Το hot spot στον Καραβόμυλο θα γίνει

SHARE: