Καρέ-καρέ η επίθεση Ρουβίκωνα στο πολυκατάστημα στην Κηφισίας

Καρέ-καρέ η επίθεση Ρουβίκωνα στο πολυκατάστημα στην Κηφισίας

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν στο πολυκατάστημα σπάζοντας τη τζαμαρία και προκάλεσαν στο εσωτερικό - Τι αναφέρει σε κείμενό του ο Ρουβίκωνας.

Βίντεο από την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Κηφισίας, αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το βίντεο συνοδεύεται και με ένα κείμενο στο οποίο τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν: «Μόλις 7 μήνες μετά από την αβάσιμη και παράνομη απόλυση εργαζόμενης με σοβαρά προβλήματα υγείας η Leroy Merlin μας υπενθυμίζει τον “ανθρωποκεντρικό” χαρακτήρα της προτείνοντας στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00. Αυτές οι συμβάσεις όμως δεν πιστοποιούν μόνο την αύξηση του ωραρίου, αλλά πιστοποιούν και το τρίπτυχο με το οποίο η εταιρεία αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της: ευελιξία ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας και ανακύκλωση τους».

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφερόμενος στο κατάστημα στο οποίο έγινε η επίθεση έγραψε: “Εννέα θα είναι οι ώρες σας”.

To βίντεο της επίθεσης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα