Καταγγελία: Pet shop πουλά κατσικάκια προς σφαγή ενόψει Πάσχα

Καταγγελία: Pet shop πουλά κατσικάκια προς σφαγή ενόψει Πάσχα

Καταγγελία γυναίκας για αισχρό εμπόριο ζώων από pet shop στο Περιστέρι. Κατσικάκια μέσα σε μικρά κλουβιά προς πώληση ενόψει Πάσχα

Γυναίκα καταγγέλλει στο adespoto.gr ένα ακόμα αισχρό εμπόριο ζώων από pet shop στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την ίδια, η οποία τράβηξε και φωτογραφίες με το κινητό της, το κατάστημα πουλά μικρά κατσικάκια τα οποία κρατά σε πολύ μικρά κλουβιά, σε άθλιες συνθήκες, πάνω στο στενό πεζοδρόμιο που έχει καταληφθεί από τα κλουβιά με ζώα και χωρίς.

Πρόκειται για Pet shop στα σύνορα Ιλιον-Περιστερίου ενώ η φιλόζωη έχει ήδη απευθυνθεί στη Δημοτική Αστυνομία, στο ΥΠΑΑΤ, στην Κτηνιατρική και το μόνο που έχει λάβει ως απάντηση είναι ότι θα πράξουν ό,τι πρέπει το... συντομότερο δυνατόν! Μάλιστα, η Δημοτική Αστυνομία είπε ότι δεν είναι αρμόδιότητά της να ελέγξει την άδεια πώλησης αλλά μόνο να κάνει σύσταση για τον αποκλεισμό του... πεζοδρομίου.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Pet shop πουλά ανενόχλητος κατσικάκια τα οποία όπως λέει στους πελάτες είναι ''προς πάχυνση και σφαγή'' αν το θελήσουν.

Δικαίως η φιλόζωη αναρωτιέται αν επιτρέπεται η πώληση και η μετέπειτα... σφαγή του ζώου από οποιονδήποτε, χωρίς προβλέψεις υγειονομικές αλλά και για την ευζωία του ζώου!!!

Το όνομα της καταγγέλουσας και η οδός του καταστήματος είναι στη διάθεση των αρχών ενώ το adespoto.gr προχώρησε στην καταγγελία του θέματος στον Δήμο και στην Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

SHARE: