Καταγγελίες οδηγών στο NEWS 24/7: “Είμαστε 6 ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική – Δεν μπορούμε να βρούμε νερό”

Καταγγελίες οδηγών στο NEWS 24/7: “Είμαστε 6 ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική – Δεν μπορούμε να βρούμε νερό”

Απίστευτη ταλαιπωρία καταγγέλλουν οι οδηγοί που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, λόγω της φωτιάς σε βυτιοφόρο.

Επί έξι ώρες βρίσκονται εγκλωβισμένοι οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε βυτιοφόρο.

Όπως καταγγέλλουν στο NEWS 24/7, από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά μέχρι και τώρα -δηλαδή για τουλάχιστον 6 ώρες- οι οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι επί της εθνικής οδού, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές.

“Είμαστε 6 ώρες εγκλωβισμένοι και δεν έχουμε καμία πληροφόρηση. Οικογένειες με μωρά βρίσκονται στον ήλιο για ώρες, καταγγέλλει στο NEWS 24/7 οδηγός που βρίσκεται στο σημείο.

Ενώ σε άλλο σημείο καταδεικνύει και την έλλειψη εφοδιασμού των επιβατών, ακόμη και με νερό.

“Νερά δεν διανεμήθηκαν σε όλους, ούτε υπάρχει τρόπος να βρούμε, αφού τα πρατήρια εδώ έχουν ξεμείνει”.

“Παίρνω το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και είναι συνεχώς κατειλημμένο”

Ακόμη μια οδηγός που βρίσκεται εγκλωβισμένη εδώ και τρεισήμισι ώρες στο σημείο, επιβεβαιώνει ότι δεν έχει διανεμηθεί νερό και φαγητό στους επιβάτες.

“Είμαστε εδώ και 3μιση ώρες ακινητοποιημένοι στους Αγίους Θεοδώρους, χωρίς νερό, φαγητό και με κίνδυνο να μας τελειώσει η βενζίνη γιατί έχουμε και στο τέρμα το ερκοντίσιον λόγω του καύσωνα”, καταγγέλλει 29χρονη οδηγός στο NEWS 24/7.

“Παίρνω το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, το 1025, και είναι συνεχώς κατειλημμένο. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση εδώ και τόσες ώρες”, συμπληρώνει.

“Κάλεσα το 100 και το 112 και μας έλεγαν ‘δεν είμαστε αρμόδιοι’ – Δεν ενημέρωση κανείς”

Αναγνώστες του NEWS 24/7 που βρίσκονταν στο σημείο, περιέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί εδώ και πολλές ώρες στο σημείο.

Όλοι τους ωστόσο, κατήγγειλαν την έλλειψη ενημέρωσης και τον συντονισμό από τις αρμόδιες αρχές, κάνοντας λόγο για έναν “ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό” για ακόμη μια φορά.

“Κάποιοι πέρναγαν αμέριμνοι από τη ΛΕΑ και κάποιοι το έπαιζαν ‘τροχονόμοι’ και έκλειναν τη ΛΕΑ για να ζητήσουν τα ρέστα σε όσους περνούσαν από εκεί. Ερχόμενοι από Πάτρα κατά τις 14:00, η μόνη ‘προειδοποίηση’ ήταν στις πινακίδες πως, λόγω πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο στην Κινέτα, θα υπάρχει παράκαμψη από την Παλαιά Εθνική Οδό”, κατήγγειλε αναγνώστης του NEWS 24/7.

“Κάλεσα το 100, τους είπα ότι χρειαζόμαστε νερό, είμαστε 3 ώρες και δεν αντέχουμε. Η απάντησή τους ήταν ‘δεν είμαστε αρμόδιοι’. Κάλεσα το 112, τους εξήγησα ότι υπάρχει πολλή ζέστη, είμαστε 3 ώρες κολλημένοι και χρειαζόμαστε νερό, έστω αυτό, να μοιράσουν νερό στον κόσμο. Η απάντησή τους ήταν ‘δεν είμαστε αρμόδιοι’. Ντροπή στον κρατικό μηχανισμό για ακόμη μια φορά”, δήλωσε άλλος αναγνώστης.

“Δεν ενημέρωσε κανείς να μην μπούμε στην εθνική. Δεν μας έχουν φέρει ένα νερό εδώ και 7 ώρες, δεν κινείται τίποτα ούτε από τον παλιό δρόμο. Το 112 και το 1033 δεν μας απαντάνε. Η αστυνομία κόβει βόλτες και δεν μπορούν να μοιράσουν λίγα νερά. Ντροπή!”.

“Νεότερα ενημέρωση από τους υπαλλήλους είναι ότι, εάν ανοίξει η Εθνική μετά τις 22:00 όπου δεν θα υπάρχουν δρομολόγια, τότε δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια και θα μας αφήσουν στους σταθμούς”, ήταν τα λόγια ενός ακόμη καταγγέλλοντα στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα