Κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τον Γιαγτζόγλου

Στιγμιότυπο από την παραλία του Βόλου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013. Οι αλκυονίδες ημέρες της μυθολογίας ζουν την εποχή τους και οι κάτοικοι του Βόλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ζεστή ημέρα, με το θερμόμετρο να δείχνει 19 βαθμούς. 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΡΑΣ)
Στιγμιότυπο από την παραλία του Βόλου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013. Οι αλκυονίδες ημέρες της μυθολογίας ζουν την εποχή τους και οι κάτοικοι του Βόλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ζεστή ημέρα, με το θερμόμετρο να δείχνει 19 βαθμούς. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΡΑΣ) EUROKINISSI

Από το βράδυ της Τετάρτης -σύμφωνα με το ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου- άτομα κατέλαβαν το Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου

Σε κατάληψη του Θόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλου προχώρησαν χθες το βράδυ αλληλέγγυοι , σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις κλιμακούμενες ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που έχει προφυλακιστεί για την αποστολή των τρομοδεμάτων, με αποδέκτη ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

"Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου. Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις φυλακές Λάρισας, όπου και κρατείται. Ο Ντίνος διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας και 4η ημέρα δίψας με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους.

"Δεν θα δεχθούμε κανέναν επιπλέον εμπαιγμό όσο αφορά τη σωματική ακεραιότητα του συντρόφου Προχωράμε σε κατάληψη και προειδοποιούμε ότι όσο περνάνε οι μέρες και χειροτερεύει η υγεία του συντρόφου, τόσο αυξάνεται η οργή μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται" σημειώνουν στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ως "Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κατάληψη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα στην Αθήνα: Εμπρησμοί ΙΧ, γκαζάκια σε τράπεζα και επεισόδια στα Εξάρχεια

Διαμαρτυρία για τον Γιαγτζόγλου σε ξενοδοχείο που πρόκειται να μιλήσει ο Βούτσης

SHARE:

24Media Network