Κάτοικοι Τρυπητής και Γιαννιτσοχωρίου για τον Γ.Μπαλταδώρο: Είχε γίνει δικός μας άνθρωπος

Κάτοικοι Τρυπητής και Γιαννιτσοχωρίου για τον Γ.Μπαλταδώρο: Είχε γίνει δικός μας άνθρωπος

Για τον άτυχο πιλότο η Ηλεία ήταν δεύτερη πατρίδα - Στην κηδεία του βρέθηκε αντιπροσωπεία Ηλείων, για να τιμήσουν τη μνήμη του

«Είχε γίνει δικός μας άνθρωπος και όποτε επισκεπτόταν το χωριό μας, έβγαινε στο καφενείο και μιλούσε με όλους μας. Εύχαρος, προσιτός και χαμογελαστός, παιδί διαμάντι. Μας έλεγε ότι αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, λάτρευε τον αέρα και τη θάλασσα. Δεν φοβόταν και ήταν πάντα έτοιμος να διασχίσει τους αιθέρες. Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε βαθύτατα συγκινημένος τον 34χρονο Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, που έφυγε προχθές άδικα από τη ζωή, ο πρόεδρος της ΤΚ Τρυπητής, Αθαν. Τζίβας, μιλώντας στο patrisnews.

Για τον άτυχο πιλότο η Ηλεία ήταν δεύτερη πατρίδα, μετά τη γνωριμία τους και τον γάμο του με τη Μαρία, η οποία κατάγεται από την Τρυπητή. Μάλιστα, ο 34χρονος Γιώργος επισκεπτόταν συχνά και το Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως, από όπου καταγόταν η πεθερά του, Κων/να.

Η σορός του εντοπίοστηκε χθες το πρωί από αλιευτικό σκάφος που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού.

Στην κηδεία του βρέθηκε αντιπροσωπεία Ηλείων, για να τιμήσουν τη μνήμη του με την παρουσία τους και να συλλυπηθούν την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα