Καβάλα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 12χρονης κόρης επιχειρηματία – Η έκκληση του πατέρα

Καβάλα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 12χρονης κόρης επιχειρηματία – Η έκκληση του πατέρα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 12χρονης Γεωργίας – Ίριδας Τουλατζή, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης. Ο πατέρας της απευθύνει έκκληση στο facebook για να βρεθεί η κόρη του.

Τα ίχνη της 12χρονης Γεωργίας – Ίριδας Τουλατζή, κόρης επιχειρηματία της Καβάλας, χάθηκαν μυστηριωδώς το απόγευμα της Τρίτης στις 19.00. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Καβάλας, ενώ το κορίτσι δεν έχει δώσει σημεία ζωής μέχρι και σήμερα.

Ο πατέρας της 12χρονης μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ και δήλωσε πως η κόρη του το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί του, καθώς ο ίδιος κέρδισε την επιμέλεια από τη μητέρα της, ενώ για τη νύχτα της εξαφάνισης είπε: “Την πήγα προσωπικά στα αγγλικά της, στις 19.00 την περασμένη Τρίτη. Στις 20.30 που πήγα να την πάρω δεν ήταν εκεί. Η δασκάλα μου είπε ότι δεν παρακολούθησε το μάθημα. Μπήκε και βγήκε. Δυστυχώς δεν έχει μαζί της τηλέφωνο και ψάχνουμε όλοι”.

Ο κύριος Τουλατζής έκανε γνωστή την εξαφάνιση της κόρης του μέσω του facebook το απόγευμα της Τετάρτης, απευθύνοντας έκκληση σε όλους για τον εντοπισμό της. Το πρωί της Πέμπτης έκανε μια νέα ανάρτηση, όπου δήλωσε πως η κόρη του ακόμη δεν έχει βρεθεί, ενώ τόνισε πως όποιος συγκαλύπτει ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να τιμωρηθεί με βάση το αρθ. 324/1 &2 του Ποινικού Κώδικα. Σημειώνει, επίσης, το τηλέφωνό του για οποιαδήποτε επικοινωνία.

Ο πατέρας της κοπέλας έκανε μια νέα ανάρτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα