Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό, προβλήματα σε Κηφισίας, Λεωφόρο Αθηνών – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό, προβλήματα σε Κηφισίας, Λεωφόρο Αθηνών – LIVE Χάρτης
Κίνηση στους δρόμους SOOC

Σε ποιους δρόμους της Αθήνας παρατηρούνται προβλήματα στη ροή των οχημάτων.

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση σε αρκετά σημεία της Αθήνας, με το βασικό πρόβλημα να εντοπίζεται και το πρωί της Τρίτης στη Λεωφόρο Κηφισού.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα της ανόδου τα οχήματα κινούνται αργά, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι τις Τρεις Γέφυρες. Την τελευταία ώρα μάλιστα, το πρόβλημα είναι πιο έντονο και έχει μεταφερθεί και στο ρεύμα της καθόδου, όπου επίσης παρατηρείται αυξημένη και αργή ροή. Για κάποιο διάστημα επίσης, τα οχήματα χρειάστηκε να μείνουν ακινητοποιημένα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο ίδιο ρεύμα.

Υπομονή απαιτείται και κατά τη διέλευση από τη Λ. Κηφισίας και μάλιστα και από τα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα της ανόδου, στο ύψος του Νέου Ψυχικού υπάρχει αυξημένη κίνηση, όπως και σε αυτό της καθόδου, με το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται μέχρι το ύψος της Κατεχάκη.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στη Λ. Μεσογείων, ενώ “πηγμένοι” είναι αρκετοί δρόμοι και στο κέντρο της Αθήνας, με αυξημένη κίνηση σε Αρδηττού, Φιλολάου, Υμηττού και Π. Τσαλδάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα