Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό, προβλήματα σε πολλές περιοχές – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: “Κόλαση” στον Κηφισό, προβλήματα σε πολλές περιοχές – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μεγάλες καθυστερήσεις και σήμερα στους δρόμους της Αττικής, με αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδούς. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο Γρηγορόπουλου. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται προβλήματα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Δευτέρας (06/12) και οι οδηγοί θα πρέπει να “οπλιστούν” με υπομονή.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στον Κηφισό, ιδιαιτέρως στο ρεύμα της ανόδου, η οποία ξεκινά από την περιοχή του Φαλήρου μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους. Κίνηση υπάρχει και στους παραδρόμους της Λεωφόρου.

Επίσης, συμφόρηση υπάρχει σε αρκετά τμήματα των Λεωφόρων Κηφισίας και Μεσογείων, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, όπως στη Φιλολάου στο Πακγράτι και στην Ηλιουπόλεως. Στα “κόκκινα” και η Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, λόγω της πραγματοποίησης εκδηλώσεων και πορειών μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της Αθήνας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι με εντολή της ΕΛΑΣ θα είναι σήμερα κλειστός από τις 10:30 το πρωί ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο». Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα