Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας –  LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Eurokinissi

Σε εξέλιξη συγκέντρωση αγροτών. Κλειστή η Μάρνης και η Λιοσίων. Αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους.

Πολύ αυξημένη ειναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω συλλαλητηρίων των αυτοκινητιστών ταξί αλλά και αγροτών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μάρνης από το ύψος της Αριστοτέλους έως την Καρόλου και στα δύο ρεύματα καθώς και στην οδό Λιοσίων από την Μάγερ έως την Ιουλιανού, λόγω συγκέντρωσης αγροτών έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι αγρότες διεκδικούν μεταξύ άλλων μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.

Eurokinissi

 

Αυτήν την ώρα παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση  σε όλους τους δρόμους γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη και την Ομόνοια αλλά και σε Δηλιγιάννη, Αλεξάνδρας, Κηφισίας.

Νωρίτερα αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν oδηγοί ταξί οι οποίοι πλήττονται από τις αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου.

Οι οδηγοί ζητούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης για να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες αυξήσεις στα καύσιμα και μεταξύ άλλων διεκδικούν κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και ΦΠΑ σε όλα τα καύσιμα και απαλλαγή από τα χρέη που τους δημιούργησε η πανδημία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα