Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρό τροχαίο και καραμπόλα 4 οχημάτων στον Κηφισό

Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό INTIME

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κηφισού το πρωί της Παρασκευής ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε και καραμπόλα με 4 οχήματα. Παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος με την οδό Λένορμαν στο ρεύμα προς Λαμία.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης, ούτε και η κατάσταση των επιβαινόντων.

ADVERTISING

Υπήρξε μάλιστα και διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της Λένορμαν στο ρεύμα προς Λαμία στις δύο αριστερές λωρίδες, οι οποίες και παρέμειναν κλειστές, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο. Λίγο αργότερα οι λωρίδες άνοιξαν εκ νέου, ωστόσο η κίνηση παραμένει αυξημένη.

Καραμπόλα στον Κηφισό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε και δεύτερο τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (24/3) στον Κηφισό, στο ύψος της Λένορμαν. Στο νέο περιστατικό με ενεπλάκησαν 4 οχήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν έναν ελαφρά τραυματία.

Λόγω της καραμπόλας υπήρξαν καθυστερήσεις στην περιοχή αλλά η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε περίπου 50 μέτρα πριν από το σημείο του τροχαίου στο ύψος της Λένορμαν.

Τέλος, λίγο πριν τις 8 το πρωί, στο ρεύμα καθόδου της Λ. Κηφισού, σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο, το τρίτο από το πρωί στον ίδιο δρόμο. Στο νέο περιστατικό υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές από τη σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα επιβατικό αυτοκίνητο.

Κίνηση στους δρόμους: Σοβαρό τροχαίο και καραμπόλα 4 οχημάτων στον Κηφισό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Αθήνα σήμερα

Λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, η Αστυνομία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπαίνουν σε εφαρμογή από τις 24 Μαρτίου που θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης από 06:00 ώρα και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 10:00 ώρα μέχρι πέρατος της μαθητικής παρέλασης στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς:

 • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.
 • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.
 • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
 • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
 • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 06:00 ώρα της 24/03/2023 μέχρι πέρατος της Στρατιωτικής παρέλασης της 25/03/2023 στις κατωτέρω οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

 • Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Λένορμαν, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Κολοκυνθούς, σε όλο το μήκος της.
 • Βούρβαχη, σε όλο το μήκος της.
 • Πετμεζά, σε όλο το μήκος της.
 • Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή.
 • Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 12:00 ώρα της 24/03/2023 μέχρι 19:30 ώρα της 25/03/2023 στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία, Κίνηση στους δρόμους, Τροχαία Ατυχήματα
SHARE:

24Media Network